Home > Bestanden > BecHelperService.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een BecHelperService fout

BecHelperService.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of BecHelperService.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om BecHelperService.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update 3Connect. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat BecHelperService.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

BecHelperService.exe bestandsinfo

Het proces 3Connect hoort bij de software 3Connect of Broadband to Go of Mobiel Internet Software of Connector van Birdstep Technology ASA (www.birdstep.com) of Birdstep Technology AB (www.birdstep.com)..

Omschrijving: Windows heeft BecHelperService.exe niet nodig. BecHelperService.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 1,737,464 bytes (80% van alle voorkomende bestanden), 1,850,256 bytes, 1,915,904 bytes, 1,740,696 bytes of 2,039,696 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/bechelperservice.exe.html 
Er is geen omschrijving van het programma. Het proces is niet zichtbaar. Het is geen Windows systeemcomponent. Het bestand heeft een digitale signatuur. De toepassing luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. BecHelperService.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 53% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als BecHelperService.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het BecHelperService.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over BecHelperService.exe, deel je kennis dan en help anderen.

BecHelperService scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.