Home > Bestanden > bgsmsnd.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een bgsmsnd fout

Bgsmsnd.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of bgsmsnd.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om bgsmsnd.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update pdfMachine background process. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat bgsmsnd.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Bgsmsnd.exe bestandsinfo

Het proces pdfMachine background process hoort bij de software pdfMachine van Broadgun Software (www.pdfmachine.com)..

Omschrijving: Windows heeft bgsmsnd.exe niet nodig. Bgsmsnd.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows\System32 - normally C:\WINDOWS\System32\spool\DRIVERS\W32X86\2\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 151,552 bytes (41% van alle voorkomende bestanden), 106,496 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/bgsmsnd.exe.html 
Er is geen omschrijving van het programma. Bgsmsnd.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het proces is niet zichtbaar. Het is geen Windows systeemcomponent. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 77% gevaarlijk.

Als bgsmsnd.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 44% gevaarlijk. Bestandsformaat is 160,136 bytes. Programma is niet zichtbaar. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het bestand is geen Windows kernbestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als bgsmsnd.exe. Controleer daarom het bgsmsnd.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
42 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over bgsmsnd.exe, deel je kennis dan en help anderen.

bgsmsnd scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.