Home > Bestanden > bgsvcgen.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een bgsvcgen fout

Bgsvcgen.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of bgsvcgen.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om bgsvcgen.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update B's Recorder GOLD Service Library. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat bgsvcgen.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Bgsvcgen.exe bestandsinfo

Het proces B's Recorder GOLD Service Library hoort bij de software B's Recorder GOLD8 of B's Recorder GOLD9 of B's Recorder GOLD Library General Service of B's Recorder GOLD Service Library van B.H.A (www.bhacorp.com) of SOURCENEXT..

Omschrijving: Windows heeft bgsvcgen.exe niet nodig. Bgsvcgen.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 86,016 bytes (53% van alle voorkomende bestanden), 118,784 bytes en nog 6 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/bgsvcgen.exe.html 
Programma is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 44% gevaarlijk.

Als bgsvcgen.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk. Bestandsformaat is 145,504 bytes (48% van alle voorkomende bestanden), 118,784 bytes, 139,264 bytes, 86,016 bytes of 122,512 bytes. Programma heeft geen zichtbaar venster. Bestand bgsvcgen.exe is geen Windows kernbestand. Bgsvcgen.exe is digitaal gesigneerd.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als bgsvcgen.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het bgsvcgen.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
101 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over bgsvcgen.exe, deel je kennis dan en help anderen.

bgsvcgen scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.