Home > Bestanden > BhoCitUS.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een BhoCitUS fout

BhoCitUS.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of BhoCitUS.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om BhoCitUS.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Virtual Account Numbers. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat BhoCitUS.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

BhoCitUS.dll bestandsinfo

Het proces Virtual Account Numbers hoort bij de software Virtual Account Numbers van Orbiscom Ltd. All rights reserved (www.orbiscom.com)..

Omschrijving: Windows heeft BhoCitUS.dll niet nodig. BhoCitUS.dll bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 139,264 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/bhocitus.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is 387EDF53-1CF2-4523-BC2F-13462651BE8C. Programma is niet zichtbaar. Bestand BhoCitUS.dll is geen Windows kernbestand. Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het kan het gedrag van Internet Explorer veranderen of monitoren. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. BhoCitUS.dll kan onthoud inputs en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 64% gevaarlijk.

Als BhoCitUS.dll wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 54% gevaarlijk. Bestandsformaat is 143,360 bytes. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het kan het gedrag van Internet Explorer veranderen of monitoren. Het bestand is geen Windows kernbestand. BhoCitUS.dll kan onthoud inputs en toepassingen monitoren.
Als u problemen heeft met BhoCitUS.dll, kunt u de ontwikkelaar, www.Citibank.com, om ondersteuning vragen, of Virtual Account Numbers verwijderen in het Windows Configuratiescherm onder Software of Programa's.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als BhoCitUS.dll. Controleer daarom het BhoCitUS.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
63 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over BhoCitUS.dll, deel je kennis dan en help anderen.

BhoCitUS scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.