Home > Bestanden > BisonHK.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus BisonHK te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen BisonHK.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de BisonHK.exe worm

Hints om BisonHK.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update BisonHK. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat BisonHK.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

BisonHK.exe bestandsinfo

Het proces BisonHK hoort bij de software mychat BisonHK van mychat..

Omschrijving: BisonHK.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. BisonHK.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 77,824 bytes (35% van alle voorkomende bestanden), 73,728 bytes, 32,768 bytes of 65,536 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/bisonhk.exe.html 
Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het programma is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeembestand. Het proces start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het kan toetsenbordinputs onthouden. Programma heeft geen bestandsomschrijving. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 94% gevaarlijk.

Als BisonHK.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 85% gevaarlijk. Bestandsformaat is 77,824 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 86,016 bytes of 81,920 bytes. Het proces heeft geen zichtbaar venster. BisonHK.exe is geen Windows systeembestand. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het kan toetsenbordinputs onthouden.
Als er problemen zijn met BisonHK.exe dan kunt u het bijbehorende programma verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > BisonCam).

Belangrijk: Controleer het BisonHK.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
59 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over BisonHK.exe, deel je kennis dan en help anderen.

BisonHK scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.