Home > Bestanden > BitComet.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een BitComet fout

BitComet.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of BitComet.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om BitComet.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update BitComet. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat BitComet.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

BitComet.exe bestandsinfo

Het proces BitComet - a BitTorrent Client hoort bij de software BitComet van www.BitComet.com..

Omschrijving: BitComet.exe is onderdeel van de BitComent software. Dit programma start automatisch BitComet zodra u op een BitTorrent link in uw internet browser klikt. Als u geen gebruik van dit programma wenst te maken dan kunt u het zonder problemen van uw computer verwijderen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft BitComet.exe niet nodig. BitComet.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 2,124,088 bytes (14% van alle voorkomende bestanden), 2,600,960 bytes en nog 13 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/bitcomet.exe.html 
Het is geen Windows systeembestand. Het bestand heeft een digitale signatuur. Programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. BitComet.exe is een bestand met Verisign signatuur. BitComet.exe kan verbind met Internet, onthoud inputs, toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 21% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als BitComet.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het BitComet.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
50 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over BitComet.exe, deel je kennis dan en help anderen.

BitComet scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.