Home > Bestanden > BitTorrent.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een BitTorrent fout

BitTorrent.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of BitTorrent.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om BitTorrent.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update BitTorrent. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat BitTorrent.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

BitTorrent.exe bestandsinfo

Het proces BitTorrent hoort bij de software BitTorrent van BitTorrent (www.bittorrent.com)..

Omschrijving: Windows heeft BitTorrent.exe niet nodig. BitTorrent.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 43,008 bytes (34% van alle voorkomende bestanden), 587,568 bytes en nog 18 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/bittorrent.exe.html 
Programma heeft een zichtbaar venster. Bestand BitTorrent.exe is geen Windows kernbestand. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. BitTorrent.exe kan toepassingen monitoren en onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 25% gevaarlijk.

  • Als BitTorrent.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk. Bestandsformaat is 3,514,830 bytes. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run). Het is geen Windows systeembestand.
  • Als BitTorrent.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,124,944 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 898,648 bytes of 895,328 bytes. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run). Bestand BitTorrent.exe is geen Windows systeembestand. BitTorrent.exe kan toepassingen monitoren en onthoud inputs.
    Als u problemen heeft met BitTorrent.exe, kunt u de ontwikkelaar, www.bittorrent.com, om ondersteuning vragen, of BitTorrent verwijderen in het Windows Configuratiescherm onder Software of Programa's.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als BitTorrent.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het BitTorrent.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
52 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over BitTorrent.exe, deel je kennis dan en help anderen.

BitTorrent scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.