Home > Bestanden > blackd.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een blackd fout

Blackd.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of blackd.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om blackd.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update blackd. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat blackd.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Blackd.exe bestandsinfo

Het proces blackd hoort bij de software ISS Proventia of Internet Security Systems Inc. blackd of Network ICE Corporation blackd of Proventia Desktop van Internet Security Systems (www.iss.net)..

Omschrijving: blackd.exe is onderdeel van het programma voor intrusiedetectie BlackICE. Software voor intrusiedetectie controleert je netwerk op onbevoegde toegang. Als je hiervan geen gebruik wilt maken, kun je dit programma veilig van je computer verwijderen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft blackd.exe niet nodig. Blackd.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - mainly C:\Program Files\ISS\BlackICE\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 847,872 bytes (23% van alle voorkomende bestanden), 2,093,322 bytes en nog 9 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/blackd.exe.html 
De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows kernbestand. Programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Blackd.exe kan zichzelf verbergen en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 57% gevaarlijk.

Als blackd.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files\Common Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 42% gevaarlijk. Bestandsformaat is 851,968 bytes. Het proces is niet zichtbaar. Blackd.exe is geen Windows kernbestand. Blackd.exe kan zichzelf verbergen.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als blackd.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het blackd.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
42 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over blackd.exe, deel je kennis dan en help anderen.

blackd scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.