Home > Bestanden > bldbubg.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een bldbubg fout

Bldbubg.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of bldbubg.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om bldbubg.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update bldbubg.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat bldbubg.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Bldbubg.exe bestandsinfo

Het bestand zelf geeft weinig informatie over haar ontwikkelaar. Echter, hier zijn wat tips over bldbubg.exe.

Omschrijving: Windows heeft bldbubg.exe niet nodig. Bestand bldbubg.exe bevindt zich in een submap van C:\. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 61,440 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/bldbubg.exe.html 
Het programma heeft een zichtbaar venster. Bestand bldbubg.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Bldbubg.exe is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 40% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als bldbubg.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het bldbubg.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
66 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over bldbubg.exe, deel je kennis dan en help anderen.

bldbubg scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.