Home > Bestanden > bmmlref.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een bmmlref fout

Bmmlref.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of bmmlref.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om bmmlref.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update BMMLREF.EXE. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat bmmlref.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Bmmlref.exe bestandsinfo

Het proces BMMLREF.EXE hoort bij de software IBM ThinkPad EasyEject Utility of IBM ThinkPad Battery of IBM ThinkPad On Screen Display of IBM ThinkPad EasyEject van onbekend..

Omschrijving: bmmlref.exe is een proces dat met de batterij management functie samenvalt in IBM ThinkPad laptops en is komt standaard geïnstalleerd. De gebruiker kan hiermee de stroom instellingen configureren, het in- en uitschakelen van batterijen beheren als er meer dan een batterij geïnstalleerd is, de uitschakeltijd van de harde schijf beheren, de stroomvoorzieningen van de monitor beheren en de schermbeveiliging instellen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft bmmlref.exe niet nodig. Bmmlref.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 20,480 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/bmmlref.exe.html 
Het programma heeft een zichtbaar venster. Programma heeft geen bestandsomschrijving. Het proces wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het is geen Windows systeemcomponent. bmmlref.exe lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als bmmlref.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het bmmlref.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
38 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over bmmlref.exe, deel je kennis dan en help anderen.

bmmlref scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.