Home > Bestanden > bpk.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus bpk te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen bpk.exe als malware, bv. F-Secure herkent het als Monitor.Win32.Perflogger.fi, en Symantec herkent het als Spyware.Perfect.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de bpk.exe worm

Hints om bpk.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Perfect Keylogger Lite. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat bpk.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Bpk.exe bestandsinfo

Het proces Perfect Keylogger Lite hoort bij de software BlazingTools Perfect Keylogger of BPK van Blazing Tools Software (www.blazingtools.com)..

Omschrijving: bpk.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bpk.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van C:\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 438,272 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 417,792 bytes en nog 9 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/bpk.exe.html 
Er is geen omschrijving van het programma. Bpk.exe is geen Windows systeemcomponent. De toepassing start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). Bpk.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. De toepassing is niet zichtbaar. Bpk.exe kan zichzelf verbergen, toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 67% gevaarlijk.

  • Als bpk.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 55% gevaarlijk. Bestandsformaat is 438,272 bytes (30% van alle voorkomende bestanden), 218,112 bytes en nog 5 varianten. Bestand bpk.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Bpk.exe is geen Windows systeemcomponent. Bpk.exe kan zichzelf verbergen, toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren.
    Als er problemen zijn met bpk.exe dan kunt u het bijbehorende programma verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > BlazingTools Perfect Keylogger).

Belangrijk: Controleer het bpk.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
67 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over bpk.exe, deel je kennis dan en help anderen.

bpk scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.