Home > Bestanden > bProtect.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een bProtect fout

BProtect.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of bProtect.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om bProtect.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update bProtector Engine. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat bProtect.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

BProtect.exe bestandsinfo

Het proces bProtector Engine hoort bij de software bProtector Engine of bProtector of Utility Common Driver van bProtector..

Omschrijving: Windows heeft bProtect.exe niet nodig. Bestand bProtect.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 803,328 bytes (42% van alle voorkomende bestanden), 1,441,784 bytes en nog 5 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/bprotect.exe.html 
Het is geen Windows systeembestand. Programma is niet zichtbaar. Het bestand is digitaal gesigneerd. BProtect.exe kan onthoud inputs, toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 52% gevaarlijk.

Als bProtect.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 58% gevaarlijk. Bestandsformaat is 803,328 bytes (66% van alle voorkomende bestanden), 773,624 bytes, 777,208 bytes, 696,656 bytes of 775,672 bytes. Programma is niet zichtbaar. Bestand bProtect.exe is geen Windows systeembestand. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. BProtect.exe kan onthoud inputs, toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als bProtect.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het bProtect.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over bProtect.exe, deel je kennis dan en help anderen.

bProtect scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.