Home > Bestanden > brastk.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus brastk te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen brastk.exe als malware, onder meer TrendMicro herkent het als Mal_Renos-6 of Cryp_FakeAV-10, en Symantec herkent het als Trojan.Virantix.C.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de brastk.exe worm

Hints om brastk.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update brastk.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat brastk.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Brastk.exe bestandsinfo

Het bestand zelf geeft weinig informatie over haar ontwikkelaar. Echter, hier zijn wat tips over brastk.exe.

Omschrijving: brastk.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand brastk.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 10,240 bytes (54% van alle voorkomende bestanden), 9,728 bytes en nog 5 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/brastk.exe.html 
Er is geen bestandsinformatie. Bestand brastk.exe is geen Windows systeemcomponent. Het programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 68% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het brastk.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
57 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over brastk.exe, deel je kennis dan en help anderen.

brastk scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.