Home > Bestanden > braviax.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus braviax te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen braviax.exe als malware, bv. Microsoft herkent het als TrojanDownloader:Win32/Renos, en TrendMicro herkent het als TROJ_AGENT.AVMK.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de braviax.exe worm

Hints om braviax.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update braviax.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat braviax.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Braviax.exe bestandsinfo

Het proces braviax.exe bevat geen informatie over de auteur.

Omschrijving: braviax.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand braviax.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 11,264 bytes (20% van alle voorkomende bestanden), 16,896 bytes en nog 19 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/braviax.exe.html 
De toepassing heeft geen bestandsomschrijving. Braviax.exe is geen Windows systeembestand. Het proces gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 60% gevaarlijk.

Als braviax.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 74% gevaarlijk. Bestandsformaat is 18,432 bytes. Het proces heeft geen bestandsomschrijving. Programma is niet zichtbaar. Het proces gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Braviax.exe is geen Windows kernbestand.

Belangrijk: Controleer het braviax.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
47 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over braviax.exe, deel je kennis dan en help anderen.

braviax scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.