Home > Bestanden > browsemngr.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een browsemngr fout

Browsemngr.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of browsemngr.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om browsemngr.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Application Manager. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat browsemngr.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Browsemngr.exe bestandsinfo

Het proces Application Manager of Browser Manager hoort bij de software Browser Manager of Application Manager of bProtector for Windows van PerformerSoft of Bit89..

Omschrijving: Windows heeft browsemngr.exe niet nodig. Bestand browsemngr.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 2,312,216 bytes (37% van alle voorkomende bestanden), 3,085,264 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/browsemngr.exe.html 
Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het is digitaal gesigneerd. Het is geen Windows kernbestand. Browsemngr.exe kan toepassingen monitoren en onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk.

Als browsemngr.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk. Bestandsformaat is 3,085,264 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 2,561,488 bytes, 2,569,168 bytes, 2,201,112 bytes of 1,701,400 bytes. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Bestand browsemngr.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Bestand browsemngr.exe is geen Windows systeembestand. Browsemngr.exe kan toepassingen monitoren en onthoud inputs.
Het is mogelijk het betreffende programma te verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > Browser Manager of bProtector for Windows).

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als browsemngr.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het browsemngr.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over browsemngr.exe, deel je kennis dan en help anderen.

browsemngr scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.