Home > Bestanden > BrowserProtect.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een BrowserProtect fout

BrowserProtect.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of BrowserProtect.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om BrowserProtect.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Protector. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat BrowserProtect.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

BrowserProtect.dll bestandsinfo

Het proces Protector hoort bij de software Application Manager of bProtector for Windows of Utility Common Driver van PerformerSoft..

Omschrijving: BrowserProtect.dll is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. BrowserProtect.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 2,520,016 bytes (21% van alle voorkomende bestanden), 2,231,248 bytes en nog 9 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/browserprotect.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. BrowserProtect.dll is geen Windows kernbestand. Het is digitaal gesigneerd. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. De toepassing is niet zichtbaar. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: AppInit_DLLs). BrowserProtect.dll kan onthoud inputs en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 72% gevaarlijk.

Als BrowserProtect.dll wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 74% gevaarlijk. Bestandsformaat is 2,162,280 bytes (35% van alle voorkomende bestanden), 2,212,304 bytes en nog 4 varianten. Het bestand is digitaal gesigneerd. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: AppInit_DLLs). Het bestand is geen Windows kernbestand. Programma is niet zichtbaar. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. BrowserProtect.dll kan onthoud inputs en toepassingen monitoren.
De software ontwikkelaar Bit89 biedt directe ondersteuning (www.bit89.com/uninstall.html). In het geval van problemen met BrowserProtect.dll, kunt u het gehele programma BrowserProtect verwijderen in het Windows Configuratiescherm, of kijken of er een nieuwere versie beschikbaar is.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als BrowserProtect.dll. Controleer daarom het BrowserProtect.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over BrowserProtect.dll, deel je kennis dan en help anderen.

BrowserProtect scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.