Home > Bestanden > BrowserProtect.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus BrowserProtect te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen BrowserProtect.exe als malware, bijv. TrendMicro herkent het als ADW_GOONSQUAD, en McAfee herkent het als Adware-Bprotect.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de BrowserProtect.exe worm

Hints om BrowserProtect.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Application Manager. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat BrowserProtect.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

BrowserProtect.exe bestandsinfo

Het proces Application Manager hoort bij de software BrowserProtect of Application Manager van PerformerSoft..

Omschrijving: BrowserProtect.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. BrowserProtect.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 3,085,264 bytes (26% van alle voorkomende bestanden), 2,787,280 bytes en nog 5 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/browserprotect.exe.html 
Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. BrowserProtect.exe is geen Windows kernbestand. BrowserProtect.exe kan toepassingen monitoren en onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk.

Als BrowserProtect.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 41% gevaarlijk. Bestandsformaat is 3,085,264 bytes (27% van alle voorkomende bestanden), 2,561,488 bytes en nog 5 varianten. De toepassing is niet zichtbaar. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het bestand is geen Windows kernbestand. BrowserProtect.exe kan toepassingen monitoren en onthoud inputs.

Belangrijk: Controleer het BrowserProtect.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over BrowserProtect.exe, deel je kennis dan en help anderen.

BrowserProtect scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.