Home > Bestanden > browse~1.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een browse~1 fout

Browse~1.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of browse~1.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om browse~1.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update browse~1.dll. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat browse~1.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Browse~1.dll bestandsinfo

Het is niet bekend wie browse~1.dll heeft geschreven.

Omschrijving: Windows heeft browse~1.dll niet nodig. Browse~1.dll bevindt zich niet in een map. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 0 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/browse~1.dll.html 
Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Let op: Bestand bestaat niet meer. Bestand browse~1.dll is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 46% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als browse~1.dll. Controleer daarom het browse~1.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over browse~1.dll, deel je kennis dan en help anderen.

browse~1 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.