Home > Bestanden > BrstsWnd.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een BrstsWnd fout

BrstsWnd.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of BrstsWnd.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om BrstsWnd.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update brstswnd. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat BrstsWnd.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

BrstsWnd.exe bestandsinfo

Het proces brstswnd hoort bij de software brother brstswnd van brother (www.brother.com)..

Omschrijving: Windows heeft BrstsWnd.exe niet nodig. Bestand BrstsWnd.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 864,256 bytes (22% van alle voorkomende bestanden), 3,618,104 bytes en nog 6 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/brstswnd.exe.html 
BrstsWnd.exe is geen Windows systeemcomponent. BrstsWnd.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 34% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als BrstsWnd.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het BrstsWnd.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over BrstsWnd.exe, deel je kennis dan en help anderen.

BrstsWnd scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.