Home > Bestanden > BTNtService.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een BTNtService fout

BTNtService.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of BTNtService.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om BTNtService.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update BlueSoleil Hid Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat BTNtService.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

BTNtService.exe bestandsinfo

Het proces BlueSoleil Hid Service of BlueSoleil hoort bij de software BlueSoleil (versie 2.3.2.3 Release) of BlueSoleil Hid Service of Bluesoleil2.7.0.8 VoIP of AirPort of InterVideo WinDVD (versie 7) of HFX Volume (versie 1) of Bluesoleil2.7.0.13 VoIP of iBall Ball Mouse van IVT (www.ivtcorporation.com) of IVT SOFTWARE TECHNOLOGY (www.ivtcorporation.com)..

Omschrijving: BTNtService.exe is een onderdeel van BlueSoleil, een PC software product waarmee Bluetooth desktop of notebook computers met Bluetooth apparaten zoals mobiele telefoons, koptelefoons, digitale camera's, PDA's en nog veel meer kunnen functioneren. Het omvat ook software voor het synchroniseren van bestanden enzovoort. Als u BlueSoleil gebruikt heeft u dit proces nodig hebt om het te laten draaien.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft BTNtService.exe niet nodig. Bestand BTNtService.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\ of in een submap van de map "Mijn Bestanden" of in C:\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 110,592 bytes (59% van alle voorkomende bestanden), 106,496 bytes, 102,400 bytes, 166,520 bytes of 172,032 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/btntservice.exe.html 
Er is geen bestandsinformatie. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 53% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als BTNtService.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het BTNtService.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
68 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over BTNtService.exe, deel je kennis dan en help anderen.

BTNtService scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.