Home > Bestanden > BTSetBootKey.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus BTSetBootKey te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen BTSetBootKey.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de BTSetBootKey.exe worm

Hints om BTSetBootKey.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update BTSetBootKey.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat BTSetBootKey.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

BTSetBootKey.exe bestandsinfo

Het proces BTSetBootKey.exe bevat geen informatie over de auteur.

Omschrijving: BTSetBootKey.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand BTSetBootKey.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 36,864 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/btsetbootkey.exe.html 
Er is geen omschrijving van het programma. Het bestand is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Bestand BTSetBootKey.exe is geen Windows kernbestand. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 79% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het BTSetBootKey.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
42 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over BTSetBootKey.exe, deel je kennis dan en help anderen.

BTSetBootKey scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.