Home > Bestanden > BTStackServer.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een BTStackServer fout

BTStackServer.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of BTStackServer.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om BTStackServer.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Bluetooth Stack COM Server. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat BTStackServer.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

BTStackServer.exe bestandsinfo

Het proces Bluetooth Stack COM Server hoort bij de software WIDCOMM Bluetooth Software of Bluetooth Software (versie 1.4.2 Build 21) of HP Integrated Module with of HP Integrated Module with Bluetooth wireless of ThinkPad Bluetooth with of IBM Bluetooth Software (versie 1.2.1.16 GR16) of Dell Bluetooth Software of BT500 Bluetooth Software van Broadcom (www.broadcom.com) of WIDCOMM (www.widcomm.com)..

Omschrijving: BTStackServer.exe is geïnstalleerd op computers met uitbreidingskaarten of bluetooth apparatuur van Widcomm. Dit programma is een essentieel onderdeel van de communicatie met uw bluetooth randapparatuur. Door dit programma te stoppen of te verwijderen kan het zijn dat uw randapparatuur niet meer goed kan functioneren.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft BTStackServer.exe niet nodig. BTStackServer.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 1,265,748 bytes (14% van alle voorkomende bestanden), 1,372,244 bytes en nog 19 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/btstackserver.exe.html 
Het programma is niet zichtbaar. Het is geen Windows kernbestand. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 22% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als BTStackServer.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het BTStackServer.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
44 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over BTStackServer.exe, deel je kennis dan en help anderen.

BTStackServer scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.