Home > Bestanden > c2c_service.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een c2c_service fout

C2c_service.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of c2c_service.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om c2c_service.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Skype C2C Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat c2c_service.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

C2c_service.exe bestandsinfo

Het proces Skype C2C Service of Skype Click to Call hoort bij de software Skype Click to Call of Utility Common Driver of FIBA LiveStats of EMSC van Skype Technologies SA (www.skype.com)..

Omschrijving: Windows heeft c2c_service.exe niet nodig. Bestand c2c_service.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 3,289,208 bytes (29% van alle voorkomende bestanden), 3,289,472 bytes en nog 5 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/c2c_service.exe.html 
Het proces is niet zichtbaar. C2c_service.exe is geen Windows systeemcomponent. Het is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het proces kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. C2c_service.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 26% gevaarlijk.

Als c2c_service.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 10% gevaarlijk. Bestandsformaat is 3,064,000 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 3,048,136 bytes en nog 5 varianten. Het proces is niet zichtbaar. Bestand c2c_service.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het bestand is geen Windows kernbestand. Het programma kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. C2c_service.exe kan toepassingen monitoren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als c2c_service.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het c2c_service.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over c2c_service.exe, deel je kennis dan en help anderen.

c2c_service scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.