Home > Bestanden > caller64.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus caller64 te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen caller64.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de caller64.exe worm

Hints om caller64.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Caller64.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat caller64.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Caller64.exe bestandsinfo

Het proces Caller64.exe hoort bij de software onbekend van Dell (www.dell.com)..

Omschrijving: caller64.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand caller64.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 306,688 bytes (80% van alle voorkomende bestanden), 327,168 bytes, 312,048 bytes of 332,528 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/caller64.exe.html 
Er is geen bestandsinformatie. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Caller64.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Caller64.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 71% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het caller64.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over caller64.exe, deel je kennis dan en help anderen.

caller64 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.