Home > Bestanden > CALMAIN.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een CALMAIN fout

CALMAIN.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of CALMAIN.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om CALMAIN.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Canon Camera Access Library. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat CALMAIN.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

CALMAIN.exe bestandsinfo

Het proces Canon Camera Access Library (versie 8) hoort bij de software Canon Camera Access Library of Camera Access Library van Canon (www.canon.com)..

Omschrijving: CALMAIN.exe is geïnstalleerd op computers die met een Canon digitale camera werken. Dit programma stelt uw computer in staat te communiceren met uw Canon camera. Door dit programma te stoppen of te verwijderen kunt u geen toegang meer krijgen tot uw camera via uw computer.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft CALMAIN.exe niet nodig. CALMAIN.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 96,341 bytes (56% van alle voorkomende bestanden), 96,370 bytes, 86,606 bytes, 96,334 bytes of 115,826 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/calmain.exe.html 
Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het programma is niet zichtbaar. CALMAIN.exe is geen Windows systeembestand. CALMAIN.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 44% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als CALMAIN.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het CALMAIN.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
54 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over CALMAIN.exe, deel je kennis dan en help anderen.

CALMAIN scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.