Home > Bestanden > CapabilityManager.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een CapabilityManager fout

CapabilityManager.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of CapabilityManager.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om CapabilityManager.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Capability Manager. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat CapabilityManager.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

CapabilityManager.exe bestandsinfo

Het proces Capability Manager hoort bij de software CapabilityManager of Sony Ericsson PC Suite van Teleca Software Solutions AB (www.teleca.com) of Teleca Sweden AB (www.teleca.com) of Popwire AB (www.telestream.net)..

Omschrijving: Windows heeft CapabilityManager.exe niet nodig. CapabilityManager.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 278,528 bytes (54% van alle voorkomende bestanden), 139,264 bytes, 212,992 bytes of 208,896 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/capabilitymanager.exe.html 
Het proces is niet zichtbaar. Het is geen Windows systeemcomponent. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 32% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als CapabilityManager.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het CapabilityManager.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
67 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over CapabilityManager.exe, deel je kennis dan en help anderen.

CapabilityManager scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.