Home > Bestanden > CapsHook.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus CapsHook te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen CapsHook.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de CapsHook.exe worm

Hints om CapsHook.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update CapsAndNumKeyNotify. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat CapsHook.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

CapsHook.exe bestandsinfo

Het proces CapsAndNumKeyNotify hoort bij de software Super Hybrid Engine of CapsAadNumNotify van ASUS (www.asus.com)..

Omschrijving: CapsHook.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand CapsHook.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 445,344 bytes (72% van alle voorkomende bestanden), 439,712 bytes of 440,224 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/capshook.exe.html 
Programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Het is digitaal gesigneerd. Het kan toetsenbordinputs onthouden. Het bestand is geen Windows kernbestand. CapsHook.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 73% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het CapsHook.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over CapsHook.exe, deel je kennis dan en help anderen.

CapsHook scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.