Home > Bestanden > Captlib.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Captlib fout

Captlib.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Captlib.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Captlib.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Babylon Information Tool. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Captlib.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Captlib.dll bestandsinfo

Het proces Babylon Information Tool hoort bij de software Babylon Client van Babylon (www.babylon.com)..

Omschrijving: Windows heeft Captlib.dll niet nodig. Bestand Captlib.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 181,248 bytes (29% van alle voorkomende bestanden), 178,176 bytes en nog 13 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/captlib.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Programma heeft geen zichtbaar venster. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Bestand Captlib.dll is geen Windows kernbestand. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Captlib.dll kan onthoud inputs en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 67% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Captlib.dll. Controleer daarom het Captlib.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
41 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Captlib.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Captlib scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.