Home > Bestanden > Catcher.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Catcher fout

Catcher.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Catcher.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Catcher.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Catcher.dll Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Catcher.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Catcher.dll bestandsinfo

Het proces Catcher.dll Module of IECatcher Module hoort bij de software Catcher Module of IECatcher Module of ReGet Add-On For HTTPS van ReGet Software (www.reget.com)..

Omschrijving: Dit proces is een component van de Reget familie van download managers (Reget Junior, Pro, Deluxe), dat een groot aantal mogelijkheden biedt voor het intelligent omgaan met het downloaden van bestanden. Deze module vormt een interface met de browser, zodat het download-verzoeken kan oppakken en het programma automatisch kan starten. Dit proces kan worden gedeactiveerd met de configuratie-instellingen van het programma.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft Catcher.dll niet nodig. Bestand Catcher.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files" (common is C:\Program Files\Common Files\ReGet Shared\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 294,964 bytes (65% van alle voorkomende bestanden), 544,768 bytes en nog 8 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/catcher.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is 16664845-0E00-11D2-8059-000000000000 of FFF4E223-7019-4ce7-BE03-D7D3C8CCE884. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het kan Internetbrowser monitoren. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het bestand is geen Windows kernbestand. Catcher.dll kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 65% gevaarlijk.

Als Catcher.dll wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 59% gevaarlijk. Bestandsformaat is 528,384 bytes. Het programma heeft geen bestandsomschrijving. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het kan Internetbrowser monitoren. Bestand Catcher.dll is geen Windows systeembestand. Catcher.dll kan onthoud inputs.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Catcher.dll. Controleer daarom het Catcher.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
43 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Catcher.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Catcher scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.