Home > Bestanden > CAVRID.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een CAVRID fout

CAVRID.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of CAVRID.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om CAVRID.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update CA Antivirus Realtime Infection Report. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat CAVRID.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

CAVRID.exe bestandsinfo

Het proces CA Antivirus Realtime Infection Report hoort bij de software Computer Associates Antivirus of CA Internet Security Suite of CA Anti-Virus van CA (www.ca.com) of Computer Associates International (www.ca.com)..

Omschrijving: Windows heeft CAVRID.exe niet nodig. CAVRID.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 185,456 bytes (42% van alle voorkomende bestanden), 234,736 bytes en nog 6 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/cavrid.exe.html 
CAVRID.exe is een bestand met Verisign signatuur. CAVRID.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het bestand is geen Windows kernbestand. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het programma is niet zichtbaar. Er is geen bestandsinformatie. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 31% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als CAVRID.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het CAVRID.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
47 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over CAVRID.exe, deel je kennis dan en help anderen.

CAVRID scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.