Home > Bestanden > CCC.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een CCC fout

CCC.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of CCC.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om CCC.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Catalyst Control Centre. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat CCC.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

CCC.exe bestandsinfo

Het proces Catalyst Control Centre: Host application of Catalyst Control Center: Host application hoort bij de software Catalyst Control Centre of Catalyst Control Center - Branding of Catalyst Control Center of AMD VISION Engine Control Center van ATI Technologies (www.ati.com)..

Omschrijving: Windows heeft CCC.exe niet nodig. CCC.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 49,152 bytes (46% van alle voorkomende bestanden), 65,536 bytes, 299,008 bytes of 299,520 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/ccc.exe.html 
Het bestand is geen Windows kernbestand. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. Programma is niet zichtbaar. CCC.exe lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 23% gevaarlijk.

Als CCC.exe wordt gevonden in een submap van de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk. Bestandsformaat is 371,214 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Het proces is niet zichtbaar. CCC.exe is geen Windows systeemcomponent.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als CCC.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het CCC.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
44 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over CCC.exe, deel je kennis dan en help anderen.

CCC scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.