Home > Bestanden > ccEvtMgr.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ccEvtMgr fout

CcEvtMgr.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ccEvtMgr.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ccEvtMgr.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Symantec Event Manager Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ccEvtMgr.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

CcEvtMgr.exe bestandsinfo

Het proces Symantec Event Manager Service of Event Manager Service of Common Client Event Manager Service of Common Event Manager hoort bij de software Client and Host Security Platform of Event Manager of CA Internet Security Suite of Common Client of Norton AntiVirus (versie 2003) of Symantec AntiVirus of Symantec Event Manager of Norton Internet Security van Symantec (www.symantec.com) of CA (www.ca.com)..

Omschrijving: Het Common Client Event Manager Service is een onderdeel van Symantec-producten, zoals Norton AntiVirus, Norton Personal Firewall en Norton Internet Security. Zoals de naam al zegt, is deze dienst belast met het opsporen en beheren van diverse gebeurtenissen die te maken hebben met PC-beveiliging en veiligheid, die zij vervolgens communiceert aan eindgebruikers en/of zonnodig noteert in logs.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft ccEvtMgr.exe niet nodig. CcEvtMgr.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files" (typically C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 192,104 bytes (15% van alle voorkomende bestanden), 192,160 bytes en nog 19 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/ccevtmgr.exe.html 
Programma is niet zichtbaar. Bestand ccEvtMgr.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand is digitaal gesigneerd. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. CcEvtMgr.exe kan zichzelf verbergen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 18% gevaarlijk.

Als ccEvtMgr.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 37% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,123,664 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 1,103,184 bytes, 1,115,472 bytes, 1,919,824 bytes of 2,010,960 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het bestand is geen Windows kernbestand. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ccEvtMgr.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het ccEvtMgr.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
46 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over ccEvtMgr.exe, deel je kennis dan en help anderen.

ccEvtMgr scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.