Home > Bestanden > CcmExec.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een CcmExec fout

CcmExec.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of CcmExec.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om CcmExec.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update CCM Executive. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat CcmExec.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

CcmExec.exe bestandsinfo

Het proces CCM Executive of Host Process for Microsoft Configuration Manager of SMS Advanced Client hoort bij de software Systems Management Server of System Center Configuration Manager of SMS Advanced Client of System Center (versie 2012 Configuration Manager) van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: Windows heeft CcmExec.exe niet nodig. CcmExec.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows\System32 - common is C:\WINDOWS\system32\CCM\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 590,712 bytes (31% van alle voorkomende bestanden), 578,784 bytes en nog 7 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/ccmexec.exe.html 
Het programma heeft geen zichtbaar venster. CcmExec.exe is geen Windows systeemcomponent. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. CcmExec.exe is digitaal gesigneerd. Het programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 38% gevaarlijk.

Als CcmExec.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 25% gevaarlijk. Bestandsformaat is 764,768 bytes (55% van alle voorkomende bestanden), 1,684,848 bytes, 981,360 bytes, 1,090,656 bytes of 590,712 bytes. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand heeft een digitale signatuur. CcmExec.exe is geen Windows kernbestand. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren.

Als CcmExec.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 26% gevaarlijk. Bestandsformaat is 540,672 bytes. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. Het programma is niet zichtbaar. Bestand CcmExec.exe is geen Windows systeemcomponent.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als CcmExec.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het CcmExec.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
45 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over CcmExec.exe, deel je kennis dan en help anderen.

CcmExec scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.