Home > Bestanden > ccProxy.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ccProxy fout

CcProxy.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ccProxy.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ccProxy.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Symantec Network Proxy Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ccProxy.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

CcProxy.exe bestandsinfo

Het proces Symantec Network Proxy Service of Common Client Network Proxy Service of CCProxy Microsoft MFC Application hoort bij de software Client and Host Security Platform of Symantec Security Technologies of Common Client of Symantec Network Proxy of ccPxyCore of CCProxy Application van Symantec (www.symantec.com)..

Omschrijving: ccproxy.exe is een onderdeel van Symantec's Norton Internet Security Suite. Het laat je toe je internet te delen, en implementeert ook firewall en controlefuncties zoals het blokkeren van sites (beperken van de toegang tot bepaalde sites) en inhoud filtering (hiermee kunnen ouders ongepaste webpagina's blokkeren). Het moet aanstaan om de Norton software correct te laten werken.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft ccProxy.exe niet nodig. CcProxy.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files" - typically C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 202,088 bytes (22% van alle voorkomende bestanden), 202,344 bytes en nog 17 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/ccproxy.exe.html 
Het programma is niet zichtbaar. Bestand ccProxy.exe is geen Windows kernbestand. Het bestand heeft een digitale signatuur. CcProxy.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 59% gevaarlijk.

  • Als ccProxy.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk. Bestandsformaat is 186,744 bytes (80% van alle voorkomende bestanden) of 186,728 bytes. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Het is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het is geen Windows systeemcomponent. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet.
  • Als ccProxy.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 74% gevaarlijk. Bestandsformaat is 999,424 bytes. Het proces heeft geen bestandsomschrijving. CcProxy.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Programma is niet zichtbaar. De toepassing luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. CcProxy.exe is geen Windows kernbestand. CcProxy.exe kan verbind met Internet en onthoud inputs.
  • Als ccProxy.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 74% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,093,632 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ccProxy.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het ccProxy.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
92 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over ccProxy.exe, deel je kennis dan en help anderen.

ccProxy scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.