Home > Bestanden > ccSetMgr.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ccSetMgr fout

CcSetMgr.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ccSetMgr.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ccSetMgr.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Symantec Settings Manager Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ccSetMgr.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

CcSetMgr.exe bestandsinfo

Het proces Symantec Settings Manager Service of Common Client Settings Manager Service hoort bij de software Client and Host Security Platform of Common Client of Symantec AntiVirus van Symantec (www.symantec.com)..

Omschrijving: Dit programma is onderdeel van de diverse Norton Security suites van Symantec, zoals Norton AntiVirus, Norton Internet Security, enzovoort. Het is het deel van deze producten, waarmee u verschillende functies kan instellen en veranderen, zoals de naam al suggereert. Het kan worden beëindigd, maar dit kan een impact hebben op de bijbehorende Symantec software die het gebruikt.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft ccSetMgr.exe niet nodig. Bestand ccSetMgr.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files" (common is C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 169,576 bytes (22% van alle voorkomende bestanden), 181,864 bytes en nog 20 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/ccsetmgr.exe.html 
Programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows systeembestand. Het is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. CcSetMgr.exe kan zichzelf verbergen en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 27% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ccSetMgr.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het ccSetMgr.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
61 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over ccSetMgr.exe, deel je kennis dan en help anderen.

ccSetMgr scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.