Home > Bestanden > cdac11ba.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een cdac11ba fout

Cdac11ba.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of cdac11ba.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om cdac11ba.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Macrovision RTS Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat cdac11ba.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Cdac11ba.exe bestandsinfo

Het proces Macrovision RTS Service of C-Dilla RTS Service hoort bij de software SafeCast Windows NT of C-DillaCdaC11BA van Macrovision (www.macrovision.com) of C-Dilla (www.macrovision.com/products/legacy_products/safecast/safecast_cdilla_faq.shtml)..

Omschrijving: Dit proces is een onderdeel van het MacroVision's SafeCast kopieerbeveiligingssysteem, dat bedoeld is om te voorkomen dat gebruikers illegaal bepaalde programmabestanden kopiëren. Het proces is nodig als u gebruik maakt van een van de programma's die gebruikmaken van de SafeCast regeling, met name spelletjes (die vaak doelwit zijn van piraterij).

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft cdac11ba.exe niet nodig. Cdac11ba.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32\drivers of soms in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 39,936 bytes (40% van alle voorkomende bestanden), 54,784 bytes, 52,736 bytes, 36,864 bytes of 56,832 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/cdac11ba.exe.html 
Programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Cdac11ba.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 51% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als cdac11ba.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32\drivers bevinden. Controleer daarom het cdac11ba.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
93 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over cdac11ba.exe, deel je kennis dan en help anderen.

cdac11ba scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.