Home > Bestanden > cdrom_mon.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus cdrom_mon te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen cdrom_mon.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de cdrom_mon.exe worm

Hints om cdrom_mon.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Autorun CDROM Monitor. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat cdrom_mon.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Cdrom_mon.exe bestandsinfo

Het proces Autorun CDROM Monitor hoort bij de software Autorun CDROM Monitor van ZTE CORPORATION (www.zte.com.cn)..

Omschrijving: cdrom_mon.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Cdrom_mon.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows\System32. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 81,920 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/cdrom_mon.exe.html 
Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het proces is niet zichtbaar. Cdrom_mon.exe is geen Windows kernbestand. Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 71% gevaarlijk.

Als cdrom_mon.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 68% gevaarlijk. Bestandsformaat is 81,920 bytes (90% van alle voorkomende bestanden) of 87,888 bytes. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows kernbestand. Cdrom_mon.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap.

Belangrijk: Controleer het cdrom_mon.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
73 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over cdrom_mon.exe, deel je kennis dan en help anderen.

cdrom_mon scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.