Home > Bestanden > CFD.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een CFD fout

CFD.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of CFD.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om CFD.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Client Foundation. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat CFD.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

CFD.exe bestandsinfo

Het proces Client Foundation hoort bij de software BroadJump Client Foundation van BroadJump (www.motive.com)..

Omschrijving: Dit programma, BroadJump Client Foundation genaamd, is een support / troubleshooting module die wordt gebruikt door verschillende Internet Service Providers (ISP's) om technici toe te laten updates te installeren en problemen met uw internetverbinding op te lossen. Er zijn enkele meldingen dat dit programma persoonlijke informatie of advertentiemateriaal verzamelt, maar dit is niet gecontroleerd. Dit programma kan nodig zijn om uw internetverbinding goed te laten functioneren.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft CFD.exe niet nodig. CFD.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - e.g. C:\Program Files\BroadJump\Client Foundation\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 368,706 bytes (71% van alle voorkomende bestanden), 376,912 bytes, 368,720 bytes of 483,394 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/cfd.exe.html 
De toepassing heeft geen bestandsomschrijving. Bestand CFD.exe is geen Windows kernbestand. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het proces is niet zichtbaar. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 59% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als CFD.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het CFD.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
67 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over CFD.exe, deel je kennis dan en help anderen.

CFD scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.