Home > Bestanden > cfgmng32.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus cfgmng32 te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen cfgmng32.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de cfgmng32.exe worm

Hints om cfgmng32.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update 12_res.dll. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat cfgmng32.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Cfgmng32.exe bestandsinfo

Het is niet bekend wie 12_res.dll heeft geschreven.

Omschrijving: cfgmng32.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand cfgmng32.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 11,333,632 bytes (78% van alle voorkomende bestanden), 10,940,416 bytes, 10,924,032 bytes, 10,870,784 bytes of 11,329,536 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/cfgmng32.exe.html 
Er is geen omschrijving van het programma. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het programma is niet zichtbaar. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Cfgmng32.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 70% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het cfgmng32.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
39 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over cfgmng32.exe, deel je kennis dan en help anderen.

cfgmng32 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.