Home > Bestanden > cfp.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een cfp fout

Cfp.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of cfp.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om cfp.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update COMODO Internet Security. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat cfp.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Cfp.exe bestandsinfo

Het proces COMODO Internet Security of COMODO Firewall Pro hoort bij de software COMODO Internet Security of COMODO Firewall Pro van COMODO (www.comodo.com)..

Omschrijving: Windows heeft cfp.exe niet nodig. Bestand cfp.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 1,503,488 bytes (15% van alle voorkomende bestanden), 1,800,464 bytes en nog 13 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/cfp.exe.html 
Er is een pictogram voor dit programma op de taakbalk naast de klok. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Bestand cfp.exe is geen Windows systeemcomponent. Cfp.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 20% gevaarlijk.

Als cfp.exe wordt gevonden in een submap van de map "Mijn Bestanden" dan is de veiligheidsbeoordeling 0% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,994,640 bytes. Het proces heeft een zichtbaar venster. Het proces kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. Bestand cfp.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het bestand is geen Windows kernbestand. Cfp.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren.
Als u het programma wil verwijderen, gaat u naar het Configuratiescherm ⇒ Software ⇒ COMODO Internet Security.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als cfp.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het cfp.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
44 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over cfp.exe, deel je kennis dan en help anderen.

cfp scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.