Home > Bestanden > cftmon.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus cftmon te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen cftmon.exe als malware, onder meer McAfee herkent het als Spyware-TotalSpy, en BitDefender herkent het als Application.TotalSpy.A.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de cftmon.exe worm

Hints om cftmon.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update CFT Loader. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat cftmon.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Cftmon.exe bestandsinfo

Het proces CFT Loader hoort bij de software Microsoft Windows Operating System of Setup Factory (versie 7.0 Runtime) van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: cftmon.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand cftmon.exe bevindt zich in een submap van "C:\Documents and Settings" of soms in de map Windows Temp. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 18,944 bytes (15% van alle voorkomende bestanden), 7,680 bytes en nog 17 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/cftmon.exe.html 
Bestand cftmon.exe is geen Windows kernbestand. Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. De toepassing start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run, DEFAULT\Run, exefile). Programma is niet zichtbaar. Cftmon.exe kan toepassingen monitoren en onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 65% gevaarlijk.

  • Als cftmon.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 75% gevaarlijk. Bestandsformaat is 211,972 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 58,880 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het proces wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run, DEFAULT\Run, exefile). Het bestand is geen Windows systeembestand. Cftmon.exe kan onthoud inputs, zichzelf verbergen en toepassingen monitoren.
  • Als cftmon.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 64% gevaarlijk. Bestandsformaat is 607,744 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run, DEFAULT\Run, exefile). Het bestand is geen Windows systeembestand. Cftmon.exe kan onthoud inputs, zichzelf verbergen, toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren.

Belangrijk: Controleer het cftmon.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
41 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over cftmon.exe, deel je kennis dan en help anderen.

cftmon scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.