Home > Bestanden > cgmopenbho.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een cgmopenbho fout

Cgmopenbho.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of cgmopenbho.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om cgmopenbho.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update CGM Open BHO. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat cgmopenbho.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Cgmopenbho.dll bestandsinfo

Het proces CGM Open BHO hoort bij de software CGM Open BHO of Arbortext IsoView of Corel ActiveCGM Free Browser of SDI CGM Reader of IsoView of Larson WebView CGM of Corel ActiveCGM Browser van CGM Open Consortium (www.cgmopen.org)..

Omschrijving: cgmopenbho.dll Op dit moment is onbekend wat dit bestand doet. Dit programma is een browser hulpprogramma, dat opstart zodra je de webbrowser opent. Scan dit bestand met je antivirus software om vast te stellen of het veilig is.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft cgmopenbho.dll niet nodig. Bestand cgmopenbho.dll bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van C:\Windows of in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 86,016 bytes (89% van alle voorkomende bestanden) of 90,112 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/cgmopenbho.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is 56B38F40-4E70-11d4-A076-0080AD86BA2F. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het kan het gedrag van Internet Explorer veranderen of monitoren. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Bestand cgmopenbho.dll is geen Windows systeembestand. Bestand cgmopenbho.dll is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 69% gevaarlijk.

  • Als cgmopenbho.dll wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 72% gevaarlijk. Bestandsformaat is 90,112 bytes (90% van alle voorkomende bestanden) of 98,304 bytes. Cgmopenbho.dll is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het programma is niet zichtbaar. Het kan het gedrag van Internet Explorer veranderen of monitoren. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Cgmopenbho.dll is geen Windows systeembestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als cgmopenbho.dll. Controleer daarom het cgmopenbho.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
38 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over cgmopenbho.dll, deel je kennis dan en help anderen.

cgmopenbho scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.