Home > Bestanden > CheckUpdate.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een CheckUpdate fout

CheckUpdate.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of CheckUpdate.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om CheckUpdate.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update CheckUpdate.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat CheckUpdate.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

CheckUpdate.exe bestandsinfo

Het proces CheckUpdate.exe hoort bij de software Xvid Video Codec of XviD MPEG-4 Codec van onbekend..

Omschrijving: Windows heeft CheckUpdate.exe niet nodig. Bestand CheckUpdate.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 8,192 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/checkupdate.exe.html 
Het proces heeft een zichtbaar venster. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het proces wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run). Het bestand is geen Windows systeemcomponent. CheckUpdate.exe lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 38% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als CheckUpdate.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het CheckUpdate.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over CheckUpdate.exe, deel je kennis dan en help anderen.

CheckUpdate scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.