Home > Bestanden > ChgService.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus ChgService te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen ChgService.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de ChgService.exe worm

Hints om ChgService.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update MMX310G. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ChgService.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

ChgService.exe bestandsinfo

Het proces MMX310G (versie 3G USB Manager version 5.381, 3G USB Manager version 5.289, 3G USB Manager version 5.337) of Change Modem Device Service of SmartBRO (versie 5.244) of MMX352G (versie 3G USB Manager version 5.490) of SU-8600 (versie 3.5G Mobile Connect Version 5.042) of MobiData HSDPA Modem (versie 5.374) hoort bij de software MMX310G (versie 3G USB Manager, 3G USB Manager version) of SmartBRO of MMX352G (versie 3G USB Manager) of SU-8600 (versie 3.5G Mobile Connect) of MobiData HSDPA Modem van onbekend..

Omschrijving: ChgService.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand ChgService.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van "C:\Documents and Settings". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 135,168 bytes (95% van alle voorkomende bestanden) of 114,688 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/chgservice.exe.html 
ChgService.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. De toepassing is niet zichtbaar. ChgService.exe is geen Windows kernbestand. Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. ChgService.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 80% gevaarlijk.

  • Als ChgService.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 88% gevaarlijk. Bestandsformaat is 135,168 bytes (93% van alle voorkomende bestanden) of 114,688 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Bestand ChgService.exe is geen Windows systeembestand. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. ChgService.exe kan onthoud inputs.
  • Als ChgService.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 73% gevaarlijk. Bestandsformaat is 114,688 bytes (57% van alle voorkomende bestanden), 135,168 bytes of 133,968 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows kernbestand. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. ChgService.exe kan onthoud inputs.
    Als er problemen zijn met ChgService.exe dan kunt u het bijbehorende programma verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > MMX352G 3G USB Manager).
  • Als ChgService.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 82% gevaarlijk. Bestandsformaat is 135,168 bytes.

Belangrijk: Controleer het ChgService.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over ChgService.exe, deel je kennis dan en help anderen.

ChgService scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.