Home > Bestanden > chrome.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een chrome fout

Chrome.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of chrome.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om chrome.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Google Chrome. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat chrome.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Chrome.exe bestandsinfo

Het proces Google Chrome of Chromium of Amigo of CoolNovo Browser of .netshrink exe compressor loader hoort bij de software Google Chrome of Adobe SVG Viewer of Google Chrome Frame of Chromium of CoolNovo Browser of .netshrink van Google (toolbar.google.com) of Maple Studio of The Chromium Authors of PELock Software of LLC Mail.Ru (mail.ru)..

Omschrijving: Windows heeft chrome.exe niet nodig. Chrome.exe bevindt zich in een submap van "C:\Documents and Settings". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 1,229,848 bytes (6% van alle voorkomende bestanden), 1,250,328 bytes en nog 70 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/chrome.exe.html 
Bestand chrome.exe is geen Windows systeemcomponent. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het is een bestand met Verisign signatuur. Het proces is niet zichtbaar. Chrome.exe kan andere programma's manipuleren en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 22% gevaarlijk.

  • Als chrome.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 21% gevaarlijk. Bestandsformaat is 863,184 bytes (12% van alle voorkomende bestanden), 825,808 bytes en nog 56 varianten. Bestand chrome.exe is geen Windows systeemcomponent. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Het programma is niet zichtbaar. Chrome.exe kan andere programma's manipuleren en toepassingen monitoren.
    U kunt Wajam of Google Chrome verwijderen, of de klantenservice om ondersteuning vragen. Ga naar Wajam of Google Chrome in het Windows Configuratiescherm (Software of Programma's gedeelte) om het te verwijderen, of ga naar www.wajam.com/contact_us.php voor Klanten ondersteuning.
  • Als chrome.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 78% gevaarlijk. Bestandsformaat is 349,513 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 272,131 bytes of 349,005 bytes. Programma heeft geen bestandsomschrijving. De toepassing start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: Run, RunOnce, Winlogon\Shell, DEFAULT\Run). Het is geen Windows kernbestand. Chrome.exe kan onthoud inputs, toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren.
  • Als chrome.exe wordt gevonden in de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 50% gevaarlijk. Bestandsformaat is 199,168 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als chrome.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het chrome.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
42 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over chrome.exe, deel je kennis dan en help anderen.

chrome scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.