Home > Bestanden > cidaemon.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een cidaemon fout

Cidaemon.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of cidaemon.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om cidaemon.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Indexing Service filter daemon. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat cidaemon.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Cidaemon.exe bestandsinfo

Het proces Indexing Service filter daemon of Host Process hoort bij de software Microsoft Windows Operating System of RapidPLUS Host Process Service van Microsoft (www.microsoft.com) of BitMicro Software..

Omschrijving: De Indexeringsservice is een proces dat op de achtergrond loopt en met lage prioriteit loopt. Het scant alle harde schijven en registreert de inhoud van bestanden in speciale indexen. Met deze informatie is het mogelijk om sneller specifieke documenten op inhoud te doorzoeken dan anders mogelijk zou zijn. Deze dienst kan worden uitgezet als hij een groot deel van de systeemcapaciteit in beslag neemt (in het Configuratiepaneel onder Diensten).

Gedetailleerde Analyse: cidaemon.exe is belangkrijg voor Windows. Bestand cidaemon.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 8,192 bytes (96% van alle voorkomende bestanden), 9,728 bytes of 26,624 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/cidaemon.exe.html 
Het is een Windows kernsysteembestand. Het proces is niet zichtbaar. Bestand cidaemon.exe is een bestand met Microsoft signatuur. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 3% gevaarlijk.

Als cidaemon.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 42% gevaarlijk. Bestandsformaat is 494,592 bytes. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Bestand cidaemon.exe is geen Windows kernbestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als cidaemon.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het cidaemon.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
57 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over cidaemon.exe, deel je kennis dan en help anderen.

cidaemon scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.