Home > Bestanden > CIDGlobalLight.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een CIDGlobalLight fout

CIDGlobalLight.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of CIDGlobalLight.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om CIDGlobalLight.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Ask Toolbar. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat CIDGlobalLight.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

CIDGlobalLight.exe bestandsinfo

Het proces Ask Toolbar hoort bij de software Comcast Toolbar of XFINITY Toolbar of CallingID of CallingID Link Advisor of Xfinity.com Toolbar van CallingID (www.callingid.com)..

Omschrijving: Windows heeft CIDGlobalLight.exe niet nodig. Bestand CIDGlobalLight.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 869,816 bytes (43% van alle voorkomende bestanden), 372,736 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/cidgloballight.exe.html 
Er is geen omschrijving van het programma. Het proces is niet zichtbaar. Het is geen Windows kernbestand. Het bestand heeft een digitale signatuur. CIDGlobalLight.exe kan verbind met Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 42% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als CIDGlobalLight.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het CIDGlobalLight.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over CIDGlobalLight.exe, deel je kennis dan en help anderen.

CIDGlobalLight scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.