Home > Bestanden > CIDLinkAdvisor.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een CIDLinkAdvisor fout

CIDLinkAdvisor.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of CIDLinkAdvisor.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om CIDLinkAdvisor.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update CA Website Inspector. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat CIDLinkAdvisor.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

CIDLinkAdvisor.dll bestandsinfo

Het proces CA Website Inspector hoort bij de software CA Internet Security Suite of CallingID Link Advisor van CallingID (www.callingid.com)..

Omschrijving: Windows heeft CIDLinkAdvisor.dll niet nodig. CIDLinkAdvisor.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 1,373,624 bytes (22% van alle voorkomende bestanden), 1,377,720 bytes en nog 12 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/cidlinkadvisor.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Er is geen omschrijving van het programma. De toepassing is niet zichtbaar. Het is geen Windows kernbestand. Het bestand is digitaal gesigneerd. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. CIDLinkAdvisor.dll kan onthoud inputs en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 62% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als CIDLinkAdvisor.dll. Controleer daarom het CIDLinkAdvisor.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
48 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over CIDLinkAdvisor.dll, deel je kennis dan en help anderen.

CIDLinkAdvisor scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.