Home > Bestanden > Cisvc.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Cisvc fout

Cisvc.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Cisvc.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Cisvc.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Content Index Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Cisvc.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Cisvc.exe bestandsinfo

Het proces Content Index service hoort bij de software Microsoft Windows Operating System van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: cisvc.exe biedt indexering service voor het Windows besturingssysteem. Dankzij dit proces kan men sneller folders en mappen doorzoeken. Het indexeren wordt geactiveerd zodra de host een laag gebruik van geheugen in het cidaemon toont, hoewel dit ook een verkeerde benaming zou kunnen zijn omdat dit al gebeurt wanneer iemand een online pagina aan het lezen is. Deze service maakt zichzelf een prioriteit en kent zich als zodanig alle systeembronnen toe, tenzij het proces specifiek gesloten wordt.

Gedetailleerde Analyse: Cisvc.exe is belangkrijg voor Windows. Cisvc.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 5,632 bytes (88% van alle voorkomende bestanden), 5,120 bytes en nog 5 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/cisvc.exe.html 
Bestand Cisvc.exe is een Windows systeemcomponent. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Bestand Cisvc.exe is een betrouwbaar Microsoftbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 3% gevaarlijk.

  • Als Cisvc.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32\drivers dan is de veiligheidsbeoordeling 70% gevaarlijk. Bestandsformaat is 81,920 bytes. Het proces heeft geen bestandsomschrijving. De toepassing is niet zichtbaar. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: win.ini). Het is geen Windows systeemcomponent.
  • Als Cisvc.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk. Bestandsformaat is 558,592 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows kernbestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Cisvc.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het Cisvc.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
45 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Cisvc.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Cisvc scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.