Home > Bestanden > CLBCatQ.DLL Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een CLBCatQ fout

CLBCatQ.DLL is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of CLBCatQ.DLL een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om CLBCatQ.DLL gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update COM+ Configuration Catalog. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat CLBCatQ.DLL voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

CLBCatQ.DLL bestandsinfo

Het proces COM+ Configuration Catalog hoort bij de software Microsoft Windows Operating System of COM Services of Intel® Graphics Media Accelerator van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: Windows heeft CLBCatQ.DLL niet nodig. Bestand CLBCatQ.DLL bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 498,688 bytes (46% van alle voorkomende bestanden), 523,776 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/clbcatq.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Het proces heeft geen zichtbaar venster. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. CLBCatQ.DLL is geen Windows systeemcomponent. Het is een bestand met Microsoft signatuur. Het kan toetsenbordinputs onthouden. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 58% gevaarlijk.

Als CLBCatQ.DLL wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 65% gevaarlijk. Bestandsformaat is 522,240 bytes (66% van alle voorkomende bestanden) of 523,776 bytes. Bestand CLBCatQ.DLL is een betrouwbaar Microsoftbestand. Het proces is niet zichtbaar. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Bestand CLBCatQ.DLL is geen Windows systeemcomponent. Het kan toetsenbordinputs onthouden.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als CLBCatQ.DLL, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het CLBCatQ.DLL proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
53 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over CLBCatQ.DLL, deel je kennis dan en help anderen.

CLBCatQ scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.